Creare Magazin Online

Pret creare magazin online complet la cheie

 

Acest pret include un pachet complet de creare magazin online cu urmatoarele caracteristici:

 • domeniu .ro si gazduire, design unic si responsive, realizare in 10 – 16 zile
 • administrabil de client cu tutorial video de administrare dedicat
 • optimizare SEO onpage, suport nelimitat, semnatura email si pagina facebook business
 • plata se realizeaza integral la finalizarea proiectului astfel va putem garanta calitatea serviciilor noastre

Vizualizare Portofoliu

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online fara limita de produse, complet administrabil.

Serviciul de creare magazin online este unul foarte cautat pentru ca ofera clientilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparatie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilitatilor si a angajatilor.

Un alt beneficiu major este reprezentat de un numar nelimitat de clienti ce pot fi atinsi, atat pe plan national cat si international. Magazinul poate fi administrat complet 24/7 direct de client, cu un control total asupra stocurilor si comenzilor.

Creare magazin online pret woocommerce

Creare magazin online Woocommerce

Pachetul Creare magazin online Woocommerce pe platforma WordPress este recomandat celor care nu doresc sa investeasca o suma importanta in eCommerce sau sunt la inceput de drum.

Realizarea designului si a programarii sunt realizate de echipa noastra de designeri si programatori profesionisti cu experienta in domeniu.
Timpul de lucru la realizarea noului magazin online este unul redus, intre 10 si 15 zile lucratoare. Magazinul online va fi responsive, performant, seo-friendly, cu administare in limba romana.

Costul unui magazin online Woocommerce este de 499 ‎€.

Creare magazin online Magento

Pachetul Creare magazin online Magento pe platforma Magento este recomandat celor care doresc sa investeasca o suma importanta in eCommerce pentru a creste vanzarile.

Magento este o platforma de comert electronic completa, flexibila, sigura, prietenoasa cu motoarele de cautare, paginile platformei Magento se indexeaza foarte bine in motoarele de cautare astfel se reduc considerabil costurile de publicitate.

Este folosit de magazine online din intreaga lume datorita flexibilitatii sale , capacitatilor sale SEO cat si a modului prietenos in care se realizeaza administrarea magazinului online, nefiind necesare cunostinte de programare sau o foarte mare experienta in IT comparatibil cu alte platforme de comert electronic.

Obtine o oferta de pret pentru un magazin online Magento si o consultatie gratuita folosind formularul de contact.

Creare magazin online pret magento

Creare magazin online prestashop pret

Creare magazin online Prestashop

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Realizare magazin online cu vanzari rapide pe platforma Prestashop, promovare afacere in mediul online.

Obtine o oferta de pret pentru un magazin online Prestashop si o consultatie gratuita folosind formularul de contact.

Serviciile necesare pentru creare magazin online complet • pret 499 €*

In pretul de 499€ sunt incluse toate serviciile pentru realizarea magazinului online. Acestea sunt enumerate in sectiunea de mai jos.

Daca ati cumparat deja un domeniu si o gazduire acestea se scad din pretul total cu echivalentul a 25€/serviciu si 50€ pentru ambele servicii.
Daca aveti doar domeniul sau doar gazduirea costul total este de 474€ daca le aveti pe ambele costul este de 449€.

* Pretul de 499€ este doar pentru pachetul “Creare magazin online Woocommerce“. Pretul unui magazin online in Prestashop sau Magento vi-l oferim dupa ce citim toate detaliile trimise prin mail .

realizare magazin online pret

Design unic

Creare magazin online pe o platforma ecommerce dedicata, pregatita pentru orice tip de afacere, cu un design unic si placut pentru a avea un impact asupra vizitatorilor.

realizare magazin online pret

Magazin responsive

Designul pentru un magazin online este foarte important, el trebuie sa fie aerisit, curat, resposive si sa creeze o experienta placuta utilizatorilor magazinului.

realizare magazin online pret

User friendly

Realizarea magazinului online se va face dupa criteriile GPeC. Pentru a le oferi vizitatorilor o experinta placuta a magazinului si de a deveni clienti ai magazinului dvs.

realizare magazin online pret

Domeniu.ro & gazduire

Oferim domeniu si gazduire SSD gratuit pentru primul an, spatiu de stocare cat este necesar pentru magazinul online si adrese de email nelimitate. Dupa primul an se achita o taxa anuala de 50€.

realizare magazin online pret

Optimizare SEO

Serviciile noastre va asigura cresterea traficului si implicit numarul comenzilor pe site-ul dvs. Optimizarea SEO se va face on page, totul se focuseaza asupra magazinului online in sine.

realizare magazin online pret

Magazin administrabil

Administrarea magazinului online se face foarte usor, totul este in romana. Puteti adauga usor continut, produse, poze si administrare stocuri produse. Suntem disponibili online 24/7.

Functionalitati magazin online si detalii

Indiferent de idee o putem realiza, incepand de la filtre de produse avansate pana la elemente dinamice sau produse cu vedere 360°.

 • Design dupa propunerea clientului in paralel cu schitele noastre
 • Design unic si dedicat cu un numar nelimitat de modificari
 • Continut nelimitat de produse, categorii, pagini, imagini, galerii foto, formulare de contact. Realizam un numar maxim de 25 de pagini sau categorii si 25 de produse in cadrul acestui pachet, cu posibilitatea de adaugare a unui un numar nelimitat de pagini/produse din panoul de control de catre client sau de catre noi, contra unui cost suplimentar ce se calculeaza in functie de numarul si tipul acestora
 • Status comanda, sistem de facturare, notificare automata client, conturi pentru clienti si urmarire comenzi, vouchere si discounturi pe bucata sau generale, abonare la newsletter, filtre de produse etc.
 • Detinem “commercial license” pentru pozele folosite suplimentar fata de cele primite de la client, acestea pot fi utilizate fara restrictii in magazin. Avem o baza de date de peste 300.000 de imagini HD ce pot fi utilizate
 • Securizare magazin online si suport pe perioada nelimitata
 • Formulare Contact Simple/ Avansate
 • Statistici Vizitatori (Google Analytics)
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Localizarea pe harta (Google Maps)
 • Legaturi Social Media
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Implementare Chat Online (zoopim/tawk)
 • Prelucrare foto + realizare bannere web
 • Realizare si setare casute email
 • Continut in mai multe limbi
 • Implementare sectiune de blog
 • Semnatura pentru email html sau imagine
 • Pagina facebook business

Servicii suplimentare si conexe

Oferim urmatoarele servicii contra cost pentru realizare magazin online, pretul acestora difera de platforma de implementare

realizare magazin online pret

Implementare plata online

Implementarea platii online pentru un magazin online se face prin mobilpay.ro. Testam si verificam functionalitatea modului de plata online. Va indrumam in tot procesul se semnare a contractului.

realizare magazin online pret

Certificare SSL site web

Cu ajutorul unui certificat SSL  – datele sunt criptate la server inainte de a fi trimise clientului, astfel incat simpla interceptare a acestora pe traseu sa nu mai fie suficienta pentru a avea acces la informatii.

realizare magazin online pret

Mentenanta & administrare

Oferim servicii de administrare si mentenanta pentru magazin online la un nivel profesional. Expertii nostri se vor ocupa de actualizarea produselor, inserarea articolelor si updatarea magazinului.

Ultimele noutati despre creare magazin online