Creare realizare Magazin Online Magento

Magazin Online Magento

Magazinele noastre online au la baza platforma “Magento”, cunoscuta de ani de zile ca fiind cea mai avansata platforma de eCommerce din lume.Creare site platforma Magento va ajuta sa va bucurati de stabilitate, securitate si de functionalitati noi oricand aveti nevoie de ele.Magazin online echipat cu toate functionalitatile necesare pentru a incepe sa vinzi IMEDIAT!

  • Concepem design-uri unice și oferim o structură 100% responsive.
  • Web Design conceput special pentru a-ți crește afacerea.
  • Agentie Web Design Bucuresti te ajută să te impui în acest mediu și să le oferi clienților o experiență plăcută.

Procesul de realizare

Procesul de realizare al unui website este unul complex,care trebuie sa respecte anumite reguli pentru a putea obtine in final un produs profesionist, complex si actual.

Consultanță

Serviciul de consultanta web se adreseaza atat celor care vor sa-si deschida o afacere online dar si celor care vor sa-si imbunatateasca strategia.Oferim serviciul de Consultanta Web in mod Gratuit pentru toti clientii nostri.

Next Process

Design & Development

Având toate detaliile bine stabilite, designer-ul de proiect își intră în rol. Acesta schițează 4 concepte diferite pentru site-ul web. Împreună cu echipa, aleg cel mai bun concept și continuă cu crearea wireframe-ului.Având design-ul aprobat atât de echipa cât și de client, este momentul ca site-ul să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere, pe orice dispozitiv.

Next Process

Lansare site

în acest moment site-ul web este finalizat, rămănând să fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de către utilizatori.Sunt necesare un host, pe care să fie încărcate fișierele site-ului și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul.

Next Process

Înscrieți-vă gratuit la newsletter și veți primi
pe mail cele mai noi postări!