Servicii Optimizare SEO

O campanie SEO corect implementată reprezintă un beneficiu major pentru orice companie, traficul suplimentar generat pe site fiind convertit în creșterea volumului de vânzări și implicit a cifrei de afaceri. Prin atragerea de trafic organic non-brand, compania înregistrează practic nu doar comenzi noi, face achiziție reală de client nou (care nu are în prealabil o apetență dezvoltată pentru un brand).

Descoperă serviciile pe care le furnizăm

Optimizare pentru motoare de căutare

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web.

Optimizarea vitezei și analiza datelor

Viteza de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte, atât pentru motoarele de căutare (SEO), cât și pentru experiența utilizatorilor.

Social Media Marketing

Concepem o strategie de marketing potrivită pentru nevoile afacerii tale și publicul către care te adresezi prin intermediul paginilor de Social Media.

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie (CRO – Conversion Rate Optimization) este poate unul dintre cele mai importante aspecte ale marketing-ului online.

Pay Per Click Management

Campanii PPC  – sunt instrumente de marketing online care oferă un avantaj de rentabilitate foarte ridicat în ceea ce privește cost-beneficiu.

Managementul online al marketingului

Managementul marketingului este arta şi ştiinţa de a alege pieţe-ţintă şi de a atrage, păstra şi dezvolta clienţi, prin crearea şi furnizarea valorii.

Modul în care experții noștri vă pot ajuta pentru a-ți dezvolta afacerea

Conduceți traficul către site-ul dvs. ajungând în prima pagină a motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie valoroase. Explorarea cuvintelor cheie dezvăluie termeni de căutare cu potențial. Arhitectura și conținutul site-ului sunt optimizate. Construim backlink-uri de calitate pentru a crește page rank-ul. Oferim rapoarte și analize detaliate site-ului web pentru a analiza cât mai eficient rezultatele obținute.

SEO Audit, Performanță
Raportul de scoruri SEO

Un audit SEO este defapt o analiză a site-ului prin intermediul căruia se descoperă oportunitățile de optimizare, identificând toate punctele slabe ale site-ului, elementele lipsă sau ce pot fi imbunătățite, toate pentru o mai bună performanță a site-ului.

Optimizare site web cu rezultate garante, optimizare SEO site pentru Google cu rezultate garantate pentru optimizare SEO în motoarele de căutare.

Creșterea traficului și vânzărilor online

Marketingul online se referă la un set de metodologii și instrumente puternice utilizate la promovarea produselor și a serviciilor pe internet.

Acest tip de marketing mai este cunoscut sub numele de digital marketing, web marketing, marketing pe internet, marketing pe motoarele de cautare (SEM) sau social media marketing. Oricum l-am numi și pe orice canal l-am practica, scopul este același.