Web Design


Fiind prima impresie pe care potenţiali clienţi si-o formează în momentul în care încearcă să afle mai multe date despre produsele şi serviciile oferite de compania dumneavoastră, Effective It Solutions vine în sprijinul unei afaceri de succes, cu o gamă variată de soluţii:

- site-uri web personalizate care, de departe, ies în evidență de restul competitorilor;
- magazine online;
- proiectare logo;
- SEO (Search Engine Optimization)
Construim totul cu o arhitectură intuitivă care ghidează utilizatorul prin fluxul de acțiuni pe care doriți să le urmeze și vă punem la dispozitie mai mult decat un design de front-end generos.
Site-ul dumneavoastră trebuie să fie proiectat inteligent pentru a rămâne în concordanță cu brand-ul și să reprezinte afacerea dumneavostră într-un mod profesionist.

Design Responsive

Știind că, mai mult de jumătate din toţi utilizatorii de internet accesează conţinutul online de pe dispozitivelelormobile, design-ul receptiv joacă un rol esențial.
În cazul în care site-ul dvs. nu este optimizat pentru a fi vizualizat pe dispozitive mobile, există posibilitatea ca, potențialii clienți să-și indrepte atenția asupra concurenței.
Proiectăm site-uri web care pot fi vizualizate atât pe desktop-uri cât și pe dispozitive mobile, design-ul receptiv, jucând un rol esențial.
Datele recente arată că, din cauza timpului care se scurge intr-un ritm alert, navigare pe dispozitivele mobile este intr-o continuă creștere.
Afacerile online așteaptă cu nerăbdare noi strategii de adaptare pentru a aduce utilizatorilor o experiență bogată în caracteristici, folosind un design receptiv.

Branding / Identitatea companie

Calitate. Putere. Abilitate. Îndrăzneală. Încredere. Ce spune brand-ul despre tine?

Brand-ul trebuie să transmită povestea ta către client, atât în mod conștient cât și subconștient, transmițând calitățile pe care le are, pentru face cea mai bună alegere.
Effective It Solutions este un grup de specialiști de brand și știm că brand-ul este mai mult decât un logo.
Servicii pe care le oferim privind identitatea companiei dumneavoastră:
- evaluare de brand
- numele de dezvoltare
- logo Design / Identitate Corporativă
- orientările de brand
- compania & denumire produs
- strategia de conţinut
- marketing de produs

Magazin Online

Indiferent dacă compania dumneavoastră lansează primul său magazin online sau are o prezență online deja stabilită , obiectivele sunt aceleași: satisfacerea nevoilor clienților și creșterea afacerii dumneavoastră.

Reușita într-un mediu competitiv depinde de personalizarea unei abordări și valorificarea celor mai noi tehnologii pentru a converti perfect vizitatorii ocazionali în clienți fideli, EFFECTIVE IT SOLUTIONS vă ajută în acest segment profitabil de piață cu site-uri de comert electronic elegante și eficiente.

SEO (Search Engine Optimization)

Ai nevoie de SEO ?

Marketing care se adaptează este filozofia noastra ...
Este ușor să fi pe prima pagină, în top 10, în motoarele de căutare, atunci când sunteți căutați. Suntem responsabili și stabilim așteptări realiste, bazate pe obiective și buget.
Nu este vorba doar despre a fi numai numărul unu,este vorbadespre crearea celui mai bun conținut care se referă direct la nevoia dumneavoastră de utilizator,despre ceea ce se întâmplă atunci când utilizatorii văd site-ul pe prima pagina.
Ne asigurăm că fundația este solidă atât pentru utilizatorii dumneavostră cât și pentru motoarele de căutare.
Vom optimiza site-ul, din punct de vedere tehnic, să fie clasat numărul unu, pentru a direcționa utilizatoriicătre dumneavoastră!

Marketing / Plan Strategic

EFFECTIVE IT SOLUTIONS este mult mai mult decât o agenție digitală,suntem un partener de afaceri puternic.
Noi cream strategii de marketing și identități de brand.Scopul nostru final este de a livra rezultate prin construirea de site-uri competitive, atragerea de trafic calificat pentru site-urile clienților noștri, precum și dezvoltarea conținutului pe care clienții și-l doresc.
EFFECTIVE IT SOLUTIONS înțelege obiectivele dumneavoatră de afaceri și crearea de strategii de marketing, care vor realiza obiectivele dumneavoastră prin strategii solide, un plan de marketing solid și eficient.