Creare Magazin Online

Pret creare magazin online complet la cheie

 

Acest pret include un pachet complet de creare magazin online cu urmatoarele caracteristici:

 • domeniu .ro si gazduire, design unic si responsive, realizare in 10 – 16 zile
 • administrabil de client cu tutorial video de administrare dedicat
 • optimizare SEO onpage, suport nelimitat, semnatura email si pagina facebook business
 • plata se realizeaza integral la finalizarea proiectului astfel va putem garanta calitatea serviciilor noastre

Vizualizare Portofoliu

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online fara limita de produse, complet administrabil.

Serviciul de creare magazin online este unul foarte cautat pentru ca ofera clientilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparatie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilitatilor si a angajatilor.

Un alt beneficiu major este reprezentat de un numar nelimitat de clienti ce pot fi atinsi, atat pe plan national cat si international. Magazinul poate fi administrat complet 24/7 direct de client, cu un control total asupra stocurilor si comenzilor.

Creare magazin online pret prestashop

Creare magazin online Woocommerce

Pachetul Creare magazin online Woocommerce pe platforma WordPress este recomandat celor care nu doresc sa investeasca o suma importanta in eCommerce sau sunt la inceput de drum.

Realizarea designului si a programarii sunt realizate de echipa noastra de designeri si programatori profesionisti cu experienta in domeniu.
Timpul de lucru la realizarea noului magazin online este unul redus, intre 10 si 15 zile lucratoare. Magazinul online va fi responsive, performant, seo-friendly, cu administare in limba romana.

Costul unui magazin online Woocommerce este de 500 ‎€.

Creare magazin online Magento

Pachetul Creare magazin online Magento pe platforma Magento este recomandat celor care doresc sa investeasca o suma importanta in eCommerce pentru a creste vanzarile.

Magento este o platforma de comert electronic completa, flexibila, sigura, prietenoasa cu motoarele de cautare, paginile platformei Magento se indexeaza foarte bine in motoarele de cautare astfel se reduc considerabil costurile de publicitate.

Este folosit de magazine online din intreaga lume datorita flexibilitatii sale , capacitatilor sale SEO cat si a modului prietenos in care se realizeaza administrarea magazinului online, nefiind necesare cunostinte de programare sau o foarte mare experienta in IT comparatibil cu alte platforme de comert electronic.

Obtine o oferta de pret pentru un magazin online Magento si o consultatie gratuita folosind formularul de contact.

Creare magazin online pret magento

Creare magazin online pret prestashop

Creare magazin online Prestashop

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Realizare magazin online cu vanzari rapide pe platforma Prestashop, promovare afacere in mediul online.

Obtine o oferta de pret pentru un magazin online Prestashop si o consultatie gratuita folosind formularul de contact.

Toate serviciile necesare pentru creare magazin online complet • cost 500 €

Mai jos am enumerat caracteristicile generale atinse de un magazin online realizat de MEDIA90. Am inclus in costul de 500€ toate serviciile necesare pentru un magazin complet.

Atentie: daca ati cumparat deja un domeniu si o gazduire acestea se scad din pretul de baza cu echivalentul a 25€ pentru un singur serviciu si 50€ pentru ambele.
Daca aveti doar domeniul sau doar gazduirea costul total este de 475€ daca le aveti pe ambele costul este de 350€.

Nu lucram cu pachete de servicii, dorim sa oferim calitate fiecarui proiect fara limite impuse.

Design unic

Fiecare proiect de ecommerce are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Magazin responsive

Reprezinta capacitatea magazinului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

User friendly

Cand realizam un proiect il gandim ca si cand noi am fi vizitatorii magazinului si potentiali clienti. Atat designul magazinului cat si structura trebuie sa fie usor de inteles si de folosit

Domeniu.ro & gazduire

Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare 3GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, autobackup. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual 50€.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui magazin, acesta are un rol decisiv pentru aparitia magazinului in rezultatele motoarelor de cautare.

Magazin administrabil

Puteti administra singuri continutul, produse, pagini, meniuri, slide-uri si sectiuni din magazin prin interfata de administrare in limba romana. Va punem la dispozitie un video personalizat.

Functionalitati magazin online si detalii

Indiferent de idee o putem realiza, incepand de la filtre de produse avansate pana la elemente dinamice sau produse cu vedere 360°.

 • Design dupa propunerea clientului in paralel cu schitele noastre
 • Design unic si dedicat cu un numar nelimitat de modificari
 • Continut nelimitat de produse, categorii, pagini, imagini, galerii foto, formulare de contact. Realizam un numar maxim de 25 de pagini sau categorii si 25 de produse in cadrul acestui pachet, cu posibilitatea de adaugare a unui un numar nelimitat de pagini/produse din panoul de control de catre client sau de catre noi, contra unui cost suplimentar ce se calculeaza in functie de numarul si tipul acestora
 • Status comanda, sistem de facturare, notificare automata client, conturi pentru clienti si urmarire comenzi, vouchere si discounturi pe bucata sau generale, abonare la newsletter, filtre de produse etc.
 • Detinem “commercial license” pentru pozele folosite suplimentar fata de cele primite de la client, acestea pot fi utilizate fara restrictii in magazin. Avem o baza de date de peste 300.000 de imagini HD ce pot fi utilizate
 • Securizare magazin online si suport pe perioada nelimitata
 • Formulare Contact Simple/ Avansate
 • Statistici Vizitatori (Google Analytics)
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Localizarea pe harta (Google Maps)
 • Legaturi Social Media
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Implementare Chat Online (zoopim/tawk)
 • Prelucrare foto + realizare bannere web
 • Realizare si setare casute email
 • Continut in mai multe limbi
 • Implementare sectiune de blog
 • Semnatura pentru email html sau imagine
 • Pagina facebook business

Servicii suplimentare & optionale

Pe langa serviciile standard ale proiectului general, puteti adauga si servicii optionale contra cost

Implementare plata online

Implementare plata online prin Euplatesc.ro, testarea si verificarea modului de plata online si semnalarea serviciului in magazin. Este necesar sa semnati un contract cu Euplatesc.ro

Certificare SSL

Cripteaza informatii si confera securitate. Atunci cand este activ in domeniul magazinului, in loc de http:// devine https:// si aduce o inbunatatire majora pentru SEO.

Mentenanta & administrare

Daca doriti ca noi sa supraveghem functionalitatea magazinului, timpul de incarcare si chiar sa actualizam o parte din continutul magazinului, puteti opta pentru acest serviciu.

Ultimele noutati despre creare magazin online